Acum citesti
Model de DirtJump de la Votec

votec_v_dirt_1_2Producatorul german Votec ne suprinde anul acesta cu un model cel putin interesant dedicat iubitorilor Dirt Jump-ului.
Acesta poarta denumirea de Votec V.Dirt 1.2 si este echipat cu un cadru special conceput pentru Dirt Jump, beneficiind de imbinari foarte rezistente si de niste urechi de cadru speciale (vezi poza).

Modelul este echipat cu o furca Rock Shox Argyle 318, beneficiaza de o forta mare de franare venita din partea Magura Louise BAT cu discuri de 180 mm pentru partea anterioara, respectiv 160 mm pentru partea posterioara iar schimbatorul de pinioane, cat si maneta acestuia alaturi de lant si de caseta de pinioane poarta denumirea Sram X.9.

Asadar, o echipare mai mult decat decenta, oferita la un pret competitiv, de aproximativ 1350 de euro. Greutatea totala a bicicletei se incadreaza in limitele bunului simt, cele 13,9 kg fiind o valoare buna pentru o bicicleta de DirtJump. Daca te gandesti ca poti alege si dintr-o gama de patru culori (alb, negru, verde sau galben) atunci nu ramane decat sa incepi sa strangi bani. Daca pretul acesteia ti se pare prea mare, cei de la Votec au gasit o solutie pentru tine : a lansat un frate mai mic, denumit V.Dirt 1.1 care este un single speed oferit pentru aproximativ 900 de euro.

Daca ti-a starnit vreun interes modelul V.Dirt, te invitam pe site-ul producatorului Votec, la adresa votec.com, sa faci investigatii in ceea ce priveste urmatoarea ta biciclete de Dirt Jump.

via | Votec.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × five =