Acum citesti
Modele Felt la Eurobike

noutati_eurobike

Felt este un producator mai putin cunoscut pe piata din Romania, de aceea am dorit sa prezentam cateva din noutatile anului 2010, pentru a aduce acest brand in atentia publicului romanesc. Producatorul s-a prezentat cu un stand original, atat pentru mountain bike-uri cat si pentru cursiere. Standul pentru bicicletele de munte a fost construit specific, cu decoruri de pietre care imitau terenurile offroad abrupte, iar cel dedicat cursierelor a avut un aer foarte futuristic.

Printre modelele de mountainbike nou lansate pentru 2010, amintim Compulsion 2, Nine Race, Six Team si Virtue 1. Compulsion este un model foarte important in randul producatorului Felt, acesta fiind foarte optimist pentru anul ce urmeaza in ceea ce priveste vanzarea acestui model, deoarece se asteapta la cifre impresionante. Modelul face parte din gama medie, plasat ca si pret undeva intre 2.000 si 2.300 de euro, in functie de echipare. Acesta se bucura de un cadru full suspension, ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii de la Felt, o gama de piese peste medie si o greutate scazuta. Alt model nou este Nine Race, un model cu roti de 29′ (29ers), gama de biciclete ce incepe sa faca furori in Statele Unite ale Americii. Vom dezvolta separat, in rubrica mag, un articol complet despre noua gama de biciclete 29ers.

Ne-au impresionat in mod placut si modele producatorului felt destinate Dirt Jump-ului. Acestea pot fi admirate in pozele de mai jos.

La capitolul semicursiere, producatorul Felt nu sta deloc rau : AR1, B2R, F1-SL, F15X, TK-2, Z2 si ZW2, sunt toate modele de cursiere noi, sau redesenate/reproiectate pentru anul ce urmeaza. Cel mai important model este AR1, ce beneficiaza de tehnologia UHC Nano Utra Hybrid, un compozit regasit pe cadrul de carbon al acestui model. Greutatea extrem de scazuta, face din acest model unul foarte competitiv pe piata cursierelor, fiind oferit intr-o singura gama de culoare : negru mat cu rosu. Din punct de vedere al pretului, este plasat in gama bicicletelor de 8.000 de euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × one =