Acum citesti
Modelul de trail Zerode Taniwha va veni echipat cu curea Gates

Zerode sunt cunoscuți pentru modelul lor de enduro Taniwha, construit cu cutia de viteze internă Pinion. Pentru 2020 aceștia vor oferi o opțiune de echipare a modelului cu o transmisie silențioasă și fără întreținere ce folosește sistemul cu curea Gates Carbon, o variantă fiind prezentată la Sea Otter 2019.

Zerode e o companie din Noua Zeelandă iar produsele lor sunt orientate spre performanță și folosesc de multe ori componente non-standard pentru transmisie. Modelele existente Taniwha și Taniwha Trail folosesc cutia de viteze integrată Pinion pentru a reduce cheltuielile de întreținere și pentru a redistribui greutatea în centrul bicicletei, în comparație cu transmisia clasică externă.

 

Pentu 2020 ei duc acest lucru un pas mai departe și adaugă opțiunea unei transmisii cu curea Gates Carbon Drive. Acest fapt unic permite obținerea de performanțe de top cu întreținere mult redusă.

Sistemul prezentt are încă un sistem de întindere a curelei pre-producție ce va fi probabil asortat cu culoarea bicicletei la varianta finală.

Zerode folosește o cutie de viteze integrată Pinion cu 12 trepte ce oferă o gamă largă de raoparte fără a avea componente expuse la exterior.

Nu a fost anunțatăo dată a lansării sau un preț oficial, însă e de așteptat ca prețul să fie un pic mai mare decât cel al echipării standard, care costă 5000$ în varianta cadru cu cutie de viteze și de la 6500$ în sus pentru bicicleta complet echipată.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

 

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × three =