Acum citesti
Modificare importantă pe anunturi-biciclete.ro

Site-ul de anunțuri de biciclete și componente al FreeRider, anunturi-biciclete.ro, va beneficia acum de o nouă măsură de siguranță pentru a diminua numărul de vânzări de biciclete furate. Iar după cum bine știți, România este printre altele, o piață mare de desfacere pentru biciclete furate în special din Europa, în special Germania.

serie_cadru

Astfel, oricine publică un anunț cu vânzarea unei biciclete, începând de astăzi, orele 15:00, este obligat să treacă seria cadrului în câmpul dedicat și să urce o fotografie a seriei în galeria foto. În caz contrar, anunțul nu va fi publicat.

Foarte important: seriile cadrelor vor fi verificate periodic și de alte site-uri de anunțuri din afara țării sau publicații, în speranța că bicicletele furate vor fi găsite. Nu cumpărați o bicicletă dacă seria acesteia nu corespunde cu cea publicată pe site-ul de anunțuri, deoarece poate fi vorba despre o bicicletă furată pe care va trebui s-o returnați proprietarului de drept, fără a vi se mai restitui suma achitată!

Pe de altă parte, oricine identifică pe site-ul nostru de anunțuri o bicicletă furată, este sfătuit să alerteze imediat poliția.

Vezi Comentarii (12)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × five =