Acum citesti
Modificări aduse căștilor Nutcase pentru 2019

Gama 2019 a căștilor Nutcase, importate în România de Biciclop, va veni cu câteva modificări, pe alocuri de nunță și de menționat, cu lărgirea acesteia. Și pentru că am deschis subiectul modificărilor de nuanță, printre acestea se numără noile ambalaje ale căștilor, acestea punând produsul mai mult în evidență, folosind materiale reciclabile, iar produsele vor fi mai ușor de identificat, căci fiecare gamă va avea o cutie specifică modelului: verde pentru Baby Nutty, albastru pentru Little Nutty și maro pentru gama Street.

Noul ambalaj, mai deschis și albastru – corespunzător gamei Little Nutty.

Iar cu această ocazie am și prezentat o parte a gamei, Metroride și TheZone completându-le pe restul. În gama Baby Nutty se vor adăuga alte 3 noi culori, iar câteva din specificațiile căștilor dedicate celor mici sună astfel: prindere magnetică (exclude riscul de a prinde pielea de sub bărbie), greutate redusă, sistem adaptiv și elastic de fixare (se poate ajuta în funcție de vârstă), 11 guri de aerisire și 3 seturi de bureți pentru o mai mare stabilitate. Este disponibilă într-o singură dimensiunea, XXS, adică pentru o circumferință a capului între 47 și 50 de cm.

Little Nutty, disponibil doar în dimensiunea XC (adică 48-52 de cm), va avea nu mai puțin de 6 noi culori în gamă, iar din specificații amintim următoarele: versiunea cu MIPS pentru cei care vor extra-protecție este disponibilă, prindere magnetică sub bărbie, reflectivitate la 360 de grade pentru o bună vizibilitate pe timp de noapte, fixare în partea din spate cu rotiță, spumă EPS pentru o protecție sporită și 3 seturi de bureți pentru o mai mare stabilitate.

Gama Street, dedicată adolescenților sau adulților, va veni cu 8 design-uri noi, printre care și un cap de alien, și este disponibilă în două dimensiuni: S/M (52-56cm) și M/L (56-59cm). 10 guri deschise vor oferi o aerisire optimă, iar extra este disponibil sistemul CoolControl, pentru situațiile în care pedalezi pe vreme rece sau pe umiditate. Cozorocul este detașabil, iar prinderea este desigur magnetică. Ajustarea se face cu ajutorul unei rotițe montate în partea din spate, iar benzile reflectorizante 3M te vor face vizibil pe timp de noapte. Sunt disponibile și în versiunea MIPS.

Street Pebbles, pentru cei care vor să se și asorteze.

Gamele Little Nutty și Street vor beneficia de accesorii noi, precum protecție de urechi sau cozoraoce colorate interschimbabile, acestea fiind vândute separat.

The Zone este gama celor de la Nutcase dedicată celor care practică sporturi extreme urbane (skate, bmx, role etc.). Această gamă nu va aduce noutăți pentru anul viitor, însă este de menționat sistemul Flex Form care permite o ajustare perfectă pe lățime. Această gamă are exact aceleași caracteristici și este disponibilă în aceleași dimensiuni precum căștile din gama Street.

Tracer vine cu două noi culori pentru 2019 și este o cască dedicată celor care fac naveta zilnic prin oraș, împărțind aceleași caracteristici cu căștile Street sau The Zone în ceea ce privește construcția, gurile de ventilație sau prinderea.

Ultima, dar nu cea din urmă, este gama Metroride, care aduce pentru 2019 o nouă culoare în gamă, această gamă fiind dedicată celor care vor protecție cu ceva stil în plus. Coloristic oferă 8 variante, fiecare cu câte 6 guri de ventilație (din care două foarte mari în partea frontală), prindere magnetică și posibilitatea de a opta pentru o dimensiune și mai mare, L/XL (59-62 cm).

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × two =