Acum citesti
Mondraker 2010

noutati_eurobike

Vedeta standului Mondraker a fost evident modelul Summum, fiind conform spuselor producatorului cea mai usoara bicicleta de downhill din lume, cantarind 14,8 kg. Bicicleta seamana perfect cu modelul de competitie „pilotat” de Fabien Barel si este construita astfel, incat sa poata suferi multe forme de tuning din partea riderilor.
Producatorul spaniol Mondraker ofera garantie pe viata cadrului disponibil in 3 versiuni de inaltime, cadru realizat integral din aluminiu 7005 si care cantareste nici mai mult nici mai putin de 3,3 kg. Pretul este si el evident pe masura, bicicleta cu echipare completa ( de top ), este oferita doritorilor pentru aproximativ 6.000 de euro, iar cadrul separat pentru aproximativ 2.000 de euro. Acest model va fi disponibil incepand cu luna octombrie 2009 si este supra numit de producator „the ultimate downhill weapon”, afirmatie cu care am cazut imediat de acord dupa ce am vazut modelul pe viu.
Deasemenea, am remarcat constructia urechilor cadrului, care sunt foarte ascutite, fiind dealtfel o particularitate a tuturor modelelor Mondraker, iar in special la modelul Summum.

Mondraker  a adus la Eurobike 2009, pe langa toate modelele din gama si un prototip – o bicicleta de downhill ce poate fi admirata in pozele de mai jos. Mondraker Summum este disponibila momentan doar intr-o singura culoare si anume argintiu (cum se poate vedea si in poze).

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − six =