Acum citesti
Mongolia Bike Challenge 2010

Pregateste-te pentru cea mai tare cursa a anului 2010 : Mongolia Bike Challenge. Programata din 7 pina in 22 August 2010, aceasta contine 10 etape cu o lungime totala de 2.100 km, diferente de nivel de pina la 14.000 m si pante cu o inclinatie de pina la 25%.

Suna bine? Afla ca este una dintre cele mai lungi si mai dure curse de biciclete din lume, deschisa atat profesionistilor cat si amatorilor. Precum o spun organizatorii, Mongolia Bike Challenge nu este doar o simpla cursa de biciclete ci si un test psihic si fizic foarte dur.

Organizatorii au anuntat ca incepand cu editia acestui an, va fi disponibila pentru doritori o noua categorie de concurs, cea de tandemuri. Cursa se va desfasura prin deserturile si muntii pustii ai Mongoliei iar startul se va da din capitala acesteia, Ulaan Baator.

Participantii vor dormi in corturi, in cadrul unor campinguri organizate. Cei interesati se pot interesa pe www.mongoliabikechallenge.com, dar trebuie sa tineti cont ca aceasta aventura extraordinara iti va scoate din buzunar aproximativ 1400 de euro. Si asta fara zbor. Sfatul nostru : GO FOR IT ! Va fi probabil aventura vietii tale.


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 5 =