Morpheus a prezentat noul Conspiracy pentru DH

0

Morpheus-conspiracy-dh-bike-carbonDSC04587-600x399Morpheus au prezentat la Crankworx noul lor model de DH, departe de prototipul prezentat în 2013. Denumit Conspiracy, acesta doreşte să fie o alternativă la modelele premium, echiparea de top fiind disponibilă la un preţ sub 6000 USD. Aceasta include transmisie SRAM X01 DH, angrenaj de carbon Race Face, suspensii Fox de top şi componente premium Race Face. În preţ este inclus şi un echipament complet cu ochelari cu tot. Chiar dacă bicicleta nu e foarte ieftină, merită îndreptată atenţia chiar şi doar spre cadrul disponibil separat…

Morpheus-conspiracy-dh-bike-carbonDSC04597Bicicleta, a cărei proiectare a început acum 3.5 ani, este un rezultat al colaborării cu Faction Bike Studio. Proiectat integral pe calculator, cadrul are un aspect impresionant cu detalii superbe ale liniilor de carbon. Proiectat cu roţi de 27.5 şi unghi al furcii de 63 de grade, cadrul Conspiracy are 2.94 kg cu amortizorul Fox pe aer inclus – mai uşor decât multe cadre de Enduro. Bicicleta completă în echiparea de top are 15.2 kg şi costă 5400 USD.

Morpheus-conspiracy-dh-bike-carbonDSC04594-600x399Morpheus spun că mărimea cadrului se situează undeva între bicicletele lungi de DH şi cele mai scurte de park, scopul fiind o bicicletă vioaie şi amuzantă, care poate fi folosită cu viteză mare, dar nu un model de Cupă Mondială destinat să funcţioneze doar la viteză maximă.

Morpheus-conspiracy-dh-bike-carbonDSC04599Bicicleta are un head tube imens tapered, rutare internă a cablurilor, pipă reglabilă Morpheus Direct Mount, protecţie încastrată în down-tube şi chain-stay, ax de 12×157 mm Syntace, monobloc pressfit DH şi prinderi de etrier tip Post Mount cu părţile metalice înlocuibile.

Morpheus-conspiracy-dh-bike-carbonDSC04600Conspiracy va fi disponibil fie în echiparea premium din imagini, care include un echipament complet de DH şi ochelari la 5395 USD, fie în echipare standard la 3895 USD. Cadrul va fi disponibil şi separat la 2495 USD. Chiar dacă momentan este doar prototip, ea va fi disponibilă la vânzare la începutul lui 2016.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEaston lansează EA90SL, roţi tubeless ready late de şosea
Articolul următorCum schimbăm vitezele la cursieră?
Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ