Acum citesti
Motor nou pentru e-bike de la Bosch: mai ușor, mai compact și mai puternic

Bosch a lansat un nou motor pentru bicicletele electrice, care va fi disponibil în două versiuni separate: Performance Line, pentru bicicletele de munte sau pentru iubitorii de viteză și Active Line, pentru bicicletele de oraș.

bosch

Versiunea Performance va fi capabilă să te poarte cu viteze de până la 45 km/h și poate accelera rapid nu doar pe teren drept ci și pe urcări. În versiunea Active Line, motorul te va putea susține până la o viteză de maxim 25 km/h. În principal, senzorul care comandă a fost reproiectat, acesta reușind să strângă informații despre viteză, accelerație și puterea de pedalare de 1.000 de ori pe secundă. Astfel, motorul știe cu precizie cât de mult este cazul să te susțină și în ce situații. Desigur, tu poți opta pentru susținere minimă sau maximă, între cele două setări existând și trepte intermediare.

Recuperarea de energie la frânare este de asemenea pe lista de caracteristici ale noului motor și contribuie la o durată de viață mai mare a acumulatorului.

Greutatea va fi de doar 2.5 kg și va avea o autonomie cu adevărat impresionantă de peste 100 de km, în versiunea cu acumulatorul cel mai puternic. Prețurile nu au fost comunicate momentan.

via Bosch

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × five =