Acum citesti
29er hardtail pentru all-mountain . Niner ROS 9

Culorile ţipătoare şi abilitatea de a se căţăra peste tot se pare că fac casă bună în ultima vreme aşa că ultima versiune ROS de la Niner ar trebui să fie un succes. Plecând de la cadrul lor de oţel Ride Over Stuff 9, Niner a adăugat o echipare de top sub forma componentelor Sram X1, cadru care va dispune de culorile Gri Forjat, Albastru Rally (ediţie limitată) şi acum Mov! Însă nu doar mov ci mov cu accente verzi Niner. În plus, dacă iei versiunea de top vei primi şi o furcă asortată RockShox Pike.

  ROS-Purple-Niner-2

Mulţumită ţevilor chainstay mai scurte, unghiului ţevii head tube mai relaxat gândit pentru furci de 120-140 mm şi axului spate 120-140mm, noul ROS 9 este pregătit direct din cutie să fie hardtail-ul Niner perfect pentru all-mountain.

ROS-Purple-Niner-3

Cadrul continuă să fie oferit cu rutare internă a cablului pentru tija de şa reglabilă, montant detaşabil pentru schimbătorul faţă, rulment pedalier EBB Niner Biocentric 2 şi suport dedesubtul rulmentului pedalier pentru instalarea unui bash guard special MRP XCG. Versiunile de trei stele vor avea preţuri recomandate de 3.999$. Suplimentar faţă de versiunea de 3 stele Niner oferă ROS 9 şi la doar două stele (single speed) la preţul recomandat de 2.899 $. Cadrul, în oricare din cele 3 variante de culori, va fi disponibil la preţul recomandat de 899 $.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine − eight =