45NRTH lansează noile anvelope fat Hüsker Dü

0

O știre care i-ar putea interesa pe membri Clubului Fat Bike România, este lansarea noilor anvelope de zăpadă 45NRTH Husker Du. Mărimea acestora este una din cele mai mari de pe piață. La 26 x 4.8″ producătorul spune că noile Husker Du plutesc bine pe zăpada afânată.

45NRTH Hüsker Dü dispun de un profil mai puțin agresiv în comparație cu modelele Flowbeist/Dunderbeist de la 45NRTH și sunt anunțate a fi foarte rapide. Carcasa este disponibilă în variantele cu TPI 60 sau mai suple la 120. Anvelopele sunt compatibile cu jante late de 65-102 mm. Prețul anunțat este de 110$ pentru varianta cu 60tpi și 130$ pentru cele cu 120tpi.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentClear One – o bicicletă de oraș bine echipată cu un preț excelent
Articolul următorMaratonul Mitas 4 Islands – vii în 2018?
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ