Acum citesti
Bicicletele Bees Bike

Creativitatea oamenilor nu are limite, iar când vine vorba de biciclete imaginaţia bogată o cam ia razna. Rezultatele sunt însă demne de toată admiraţia.

Bees Bike este un producător de biciclete din Germania care a ales ca pentru cadrele sale să nu folosească tradiţionalele ţevi ci mai degrabă un „cofraj” asemănător unui fagure. Produse de Altinsoy Manufaktur bicicletele se remarcă din punct de vedere al aspectului însă şi funcţionalitatea lor le face unice. Bicicletele sunt modulare, iar asta înseamnă că pot fi adaptate oricărui ciclist.

biciclete Bees Bike 07În doar câţiva paşi poţi ajusta cadrul pentru a se potrivi cu orice componente pe care vrei să le foloseşti. Spre exemplu poţi transforma bicicleta din hardtail în full suspension. În plus poţi regla bicicleta în funcţie de înălţimea biciclistului de la 1,6 m la 2,1 m. Cadrul acestor biciclete nu are o limită de greutate din punctul de vedere al greutăţii ciclistului.

biciclete Bees Bike 05Primele modele ce vor fi comercializate de companie sunt bicicletele electrice propulsate de un motor Brose de 250 waţi amplasat central. La începutul lui 2016 Bees Bike va începe comercializarea şi pentru bicicletele normale, fără motor. Cât priveşte preţul, bicicletele electrice costă între 3.500 şi 4.500 euro, iar producţia este în întregime amplasată în Germania.

biciclete Bees Bike 16Compania este una de dimensiuni mai mici, iar asta înseamnă că grija faţă de consumatorul final este mai mare. În acest sens Bees Bikes spune că fiecare client are ocazia să-şi personalizeze bicicleta în funcţie de preferinţele proprii.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − 11 =