Acum citesti
Cannondale Scalpel Si 2017 – echipări, prețuri, mărimi și opțiuni

Prezentată anul acesta la festivalul mtb din Riva del Garda, noul Cannondale Scalpel Si 2017 oferă mai multe “sisteme integrate” pentru a deveni un mtb de concurs și mai capabil, mai capabil pentru traseele din ce în ce mai dificile de la Cupele Mondiale. Din fericire există o mulțime de echipări și prețuri potrivite pentru cei dintre noi care visăm să participăm la cât mai multe concursuri.

cannondale scalpel si 2017

Pentru a face bicicleta potrivită cât mai multor cicliști Cannondale nu s-a limitat doar la ajustarea geometriei. Întreaga gamă dispune acum de o creștere mai liniară a dimensiunilor pentru stack și reach. În plus s-au folosit două dimensiuni de roți pentru a menține dimensiunile corespunzătoare și pentru a face bicicleta potrivită și celor înalți și celor mai scunzi. De asemenea, există două modele de damă, cu cadru din aluminiu și carbon, cu roți de 27,5 inch. Singurele diferențe între acestea de damă și cele bărbătețti sunt lățimea ghidonului – 760 mm la băieți și 740 la fete, cât și șaua specifică de damă. Cadrele sunt identice, chiar și din punct de vedere al culorilor, așadar vor funcționa la fel de bine și pentru bărbații mai scunzi.

2017-cannondale-scalpel-si-wheel-and-frame-size-comparison

O caracteristică interesantă este faptul că nu vei găsi standard pe nicio bicicletă pipa OPI. De asemenea nici pipa cu unghi foarte negativ nu va fi prezentă. Cannondale spune că deși există cerere pentru OPI, iar cicliștii lor sponsorizați precum Fontana și Fumic le folosesc, pentru bicicletele de producție doresc să folosească pipe standard. Pipele OPI utilizează un design mai complex la instalare așa că pentru producția de serie Cannondale se va limita la piese standard.

2017-Cannondale-Scalpel-Si-Black-Inc-spec-sheet

Primele patru modele de top folosesc pentru cadru, carbon BallisTec Hi-Mod în timp ce restul folosesc carbon standard modular BallisTec. Modelul de top este Scalpel Si Black Inc. cu un preț recomandat de 11.999 euro. Acesta va fi disponibil în august. Bicicleta este echipată cu transmisie Shimano XTR Di2, roți Chris King/ENVE și cockpit alcătuit în mare parte din piese ENVE.

Cannondale Scalpel Si Black Inc 2017

Cei peste 11.000 euro îți vor aduce transmisia electronică de la Shimano cât și angrenajul de top SiSL2 de la Cannondale echipat cu foile duble de la FSA.

Modelul Team are un preț recomandat de 8.999 euro și va fi disponibil în august.

2017-Cannondale-Scalpel-Si-Carbon-Team-spec-sheet

Modeul Race are un preț recomandat de 8.499 euro și va fi disponibil în aprilie.

2017-Cannondale-Scalpel-Si-Carbon-Race-spec-sheet

Modelul Scalpel Si Carbon 1 are un preț recomandat de 6.999 euro. Va fi disponibil în aprilie.

2017-Cannondale-Scalpel-Si-Carbon-1-spec-sheet

Modelul Scalpel Si Carbon 2 are un preț recomandat de 5.999 euro, iar pe piață va fi disponibil din mai.

2017-Cannondale-Scalpel-Si-Carbon-2-spec-sheet

Scalpel Si Carbon 3 are un preț recomandat de 4.999 euro și va fi disponibil pe piață din mai.

2017-Cannondale-Scalpel-Si-Carbon-3-spec-sheet

Scalpel Si Carbon 4 are prețul recomandat de 3.999 euro, iar disponibilitatea pe piață este din mai.

2017-Cannondale-Scalpel-Si-Carbon-4-spec-sheet

Cannondale Scalpel Si 5 este singura bicicletă cu cadru din aluminiu din ofertă. Prețul recomandat este de 2.999 euro. Disponibilitatea este din septembrie.

2017-Cannondale-Scalpel-Si-5-alloy-spec-sheet

Modelele de damă sunt disponibile din mai, iar prețul recomandat este de 5.999 euro pentru modelul 1 și 3.999 euro pentru modelul 2.
2017-Cannondale-Scalpel-Si-Carbon-Womens-1-specs

2017-Cannondale-Scalpel-Si-Carbon-Womens-2-specs

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 + 2 =