Acum citesti
Db Equipment lansează geanta rigidă de transport, dar pliabilă, The Trail

Norvegienii de la DB Equipment, sau Douchebags cum sunt cunoscuți pe plan național, au lansat o noua geantă de transport pentru mtb, geantă care combină părțile cele mai bune ale carcaselor softshell & hardshell, prin designul pliabil pe care îl are.

Noua geanta se numește The Trail și folosește același sistem de închidere ca geanta The Tour pentru cursiere, geantă folosită și de Team Sky care transportă în ele valoroasele cursiere Pinarello. Gențile combină un hard shell rigid cu mai multe panouri pliabile din material mai moale. Acestea din urmă devin la rândul lor rigide când sunt fixate una de cealaltă. Când nu folosești geanta, aceasta se pliază pentru ca geanta să fie ușor depozitată acasă.

The Trail este fabricată din panouri exterioare din poliester robust 1680D la care adaugă panouri interioare rigide din plastic pentru robustețe sporită. La interior este folosită spumă din poliuretan pentru protecție. Din specificații rezultă că geanta poate transporta orice bicicletă, de la downhill la 29er. Tot ce trebuie să faci este să demontezi roțile, pedalele și ghidonul.

Roțile sunt fixate în buzunarele dedicate care dispun inclusiv de protecții pentru discurile de frână. Pedalele și restul pieselor mici, au la rândul lor buzunare dedicate în timp ce ghidonul este și el fixat într-un loc special. Pentru transport prin aeroport sau gară, geanta rulează pe o pereche de roți.

Mulțumită fermoarelor amplasate de jur împrejur, accesul la lucrurile din interior este facil. Există și o chingă poziționată pe exterior, care ajută atunci când geanta trebuie urcată pe scări.

Însă pentru transportul cu avionul, orice gram în plus la bagaj poate fi costisitor. Din fericire noua geantă are o greutate rezonabilă de 8,9 kg când este goală. Prețul genții este de 609 euro. Un preț destul de mare, dar care promite protecția unei carcase hard case, fără să ocupe mult spațiu acasă când trebuie să o depozitezi. Culorile disponibile sunt negru și albastru.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − 14 =