Noua furcă Suntour AION

0

Noua furcă cu suspensie Suntour AION a intrat recent în producţie. Gândită să fie o alternativă accesibilă la modelul mai bun Auron, Aion păstrează braţele culisante de 34mm, aceleaşi braţe inferioare şi aceleaşi garnituri însă trece la braţe cu diametru constant (non-conic), coroană forjată şi ax normal thru axle din oţel în locul celui mai uşor din aluminiu.

SR-Suntour-aion-1

Pentru reglaje vei primi opţiuni de amortizare alegând între variantele RC (revenire / compresie) sau LO-R (lock-out / revenire). Indiferent de alegere preţul este acelaşi indiferent de reglaje sau dimensiunea roţii pe care se instalează. Versiunea fără lock-out primeşte un reglaj simplu în partea superioară pentru viteza de compresie şi un reglaj pentru revenire în partea de jos.

SR-Suntour-aion-2 SR-Suntour-aion-3

Preţul recomandat este de 550$, iar greutatea anunţată este de 2.120 gr pentru roata de 27,5 inch la care se mai adaugă aproximativ 30g la versiunea pentru 29er.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentProiectul Canyon MRSC – Prototipul bicicletei de şosea cu suspensii electronice
Articolul următorLIGHTWEIGHT realizează un E-Bike în colaborare cu Ministerul German al Educaţiei şi Cercetării
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ