Acum citesti
PRAXIS adaugă foaie 1X pentru MTB

Există azi o mulţime de opţiuni de transmisii cu o singură foaie, iar acum a venit şi Praxis Works cu propunerea lor.

praxis 1x_2

Adam Haverstock, directorul de vânzări şi marketing de la Praxis spune că au dorit să-şi mărească oferta pentru mtb cu o opţiune larg/îngust pentru a avea aceeaşi diversitate ca linia oferită pentru cursiere. Dealerii cereau asemenea produs aşa că s-au gândit că îl pot produce chiar ei.

praxis 1x_1

Profilul dinţilor este unic dispunând de o serie de caracteristici pentru mărirea retenţiei lanţului deşi au fost destul de limitaţi datorită detaliilor exacte. Din imagini putem vedea că zonele largi chiar sunt largi, iar dinţii sunt destul de înalţi. Toate sunt gândite pentru a mări durata de viaţă a foii, mai precis perioada înainte de care calităţile de retenţie ale lanţului vor fi diminuate. Chiar şi aşa însă Praxis recomandă utilizarea foilor împreună cu un schimbător spate dotat cu blocator. Pentru teren accidentat sau competiţii se recomandă folosirea unui ghidaj de lanţ.

praxis 1x_3

Foaia în sine nu este forjată la rece, asemenea celorlalte produse ale lor, însă nici preţul nu este de speriat la 50-55$ bucata. Sunt decupate şi prelucrate dintr-o placă din aliaj 7075-T6 groasă de 4.5mm. Sunt construite pentru BCD 104 (Bolt Circle Diameter) şi vin în combinaţii de 32, 34, 36 şi 38 dinţi.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 3 =