Acum citesti
Specialized lansează Jynx şi relansează Pitch drept hardtail-uri entry level cu roţi de 27.5”

Pentru 2015 Specialized readuce în atenţie modelul Pitch. La origini acesta a fost lansat drept o versiune entry level pentru cunoscutul Enduro. Însă acum acest model a renăscut sub forma unul hardtail de început de gamă. Preţul este similar modelului hardrock cu roţi de 29, dispune de roţi mai sportive şi este disponibil în 3 dotări.

Modelele entry level şi sport (cu preţuri de 550$ şi 680$) dispun de transmisii Shimano 3×8, frâne pe disc, furcă Suntour şi geometrie potrivită şi pentru oraş, dar şi pentru drumuri forestiere de bună calitate.

Specialized-Pitch-Comp-650B

Vârful de gamă Comp va costa 780$, va fi dotat cu transmisie Shimano Acera 9 viteze şi va avea o suspensie faţă de 100mm. Va fi disponibilă în 5 mărimi de cadru, de la XS la XL.

Specialized-Pitch-Comp-650B-BlackSpecialized-2015-Pitch-Geometry

Jynx este la fel ca Pitch însă este destinat doamnelor şi domnişoarelor fiind dotată cu alte manşoane, ghidoane, angrenaje şi geometrie.

Specialized-Jynx-Comp-650BJynx-Specialized-2015-Geometry

În comparaţie cu Pitch unghiul furcii este mai relaxat cu 1 grad, ţeava top tube este mai scurtă, ghidonul mai îngust şi ţevile chainstays mai lungi. Însă spre deosebire de Pitch, Jynx va fi disponibilă în doar 4 mărimi de cadru.

Specialized-Jynx-Comp-650B-2

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 5 =