Acum citesti
Trei noi modele de la Singular Cycles, doar cu cadru de oțel

Britanicii de la Singular Cycles sunt specializați în construcția de cadre și furci din oțel, iar cooperarea pe care au începută cu germanii de la Wheelsport, îi ajută să lanseze modele noi și să-și lărgească gama de produse.

singular-swiftMicul producător va avea de oferit pentru anul viitor un MTB, un FatBike și o bicicletă de Ciclocros. Singular Swift este MTB-ul din gamă, ce va fi oferit cu roți de 29 sau de 27.5 inch. Se remarcă prin țevile foarte subțiri dar și prin headtube-ul clasic, de 1-1/8 inch și mai ales cu clearance-ul oferit de triunghiul posterior dar și de furcă. Bicicleta asta pare a iubi noroiul și este construită corespunzător pentru a face față condițiilor mai dificile. Însă, nu este o bicicletă pentru oricine. Furca fixă o va face destul de dificil de controlat în mâinile unui novice, mai ales dacă acesta se decide să parcurgă trasee montane. Cu toate acestea, pentru ca abordarea acesteui gen de traseu să nu fie chiar o pedeapsă, cei de la Singular au dotat bicicleta cu anvelope groase, pentru a putea absorbi din șocuri.

Fat Bike-ul, botezat Puffin, va fi oferit fie cu roți de 26 de inch fat-full-size sau cu roți de 29 de inch cu anvelope semi-fat, cu o lățime de 3.0 inch. Paleta coloristică este completată de anvelopele cu bandă bej, o notă coloristică rar întâlnită în segmentul fatbike-urilor, care conferă bicicletei o notă vintage.

singular-puffinNici modelul de ciclocros, Kite, nu se abate mult de la idee, fiind dotată cu anvelope A.Dugast, frâne pe disc mecanice și un sistem de transmisie Sram Rival.

singular-kiteDe menționat, că producătorul vinde cadrele acestor biciclete separat, iar prețurile sunt după cum urmează:

Kite: 749 euro, 2 kg
Puffin: 599 euro, 2.4 kg
Swift: 499 euro, 2.2 kg

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − 7 =