Acum citesti
Un fat bike Inglis din 2009 dotat cu noile jante din carbon Whisky No. 9

Inglis Cycles şi Retrotec Bikes au produs dintotdeauna biciclete frumoase. Însă acest fat bike Inglis este cu adevărat deosebit. La început a fost construită pe post de bicicletă de expoziţie pentru North American Handmade Bike Show din Indianapolis în 2009. Bicicleta este una din cele personale ale lui Matt Larson, brand manager la Whisky Parts Co. şi a servit drept suportul perfect pentru lansarea noilor jante din carbon pentru fat bike, Whisky No. 9 Carbon.

Inglis fat bike jante Whisky No 9 Carbon 06

Componentele de pe acest Inglis au fost alese cu grijă şi asamblate pentru a obţine o estetică perfectă. Este greu de crezut că această bicicletă a fost construită în 2009 şi folosită constant de atunci.

Inglis fat bike jante Whisky No 9 Carbon 02

Pentru a se asorta cu ghidonul cromat bull moose, Matt a ales o tijă de şa Thompson, şa Brooks Cambium şi angrenaj White Industries Eno pentru a obţine o imagine clasică, dar funcţională.

Inglis fat bike jante Whisky No 9 Carbon 03

Unele dintre cele mai moderne piese de pe bicicletă, jantele din carbon Whisky No.9, reuşesc să nu iasă în evidenţă. Iar anvelopele Skinwall Nates au arătat dintotdeauna bine, în special pe această bicicletă.

Inglis fat bike jante Whisky No 9 Carbon 09

Trebuie să ne amintim că în 2009 opţiunile de componente pentru bicicletele fat erau puţine. Dacă ne gândim că bicicleta a fost construită în jurul anvelopelor Surly Endomorph instalate pe jante Surly Marge DH este impresionant că noile jante din carbon şi anvelopele Nate se potrivesc.

Transmisia este asigurată de o singură viteză şi dropout-uri orizontale.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 4 =