Acum citesti
Muc-Off a lansat un curățător cu presiune special pentru biciclete

Într-o lume plină de biciclete murdare, Muc-Off a dezvoltat noi și noi metode pentru a le curăța și a le face să strălucească încă din anii 90, cu sau fără apă. Acum ei au dus spălatul bicicletelor la alt nivel cu primul curățător cu presiune special proiectat pentru biciclete, conceput pentru a genera jeturi de apă prietenoase cu rulmenții, cu un design compact și cu un pistol ce transformă detergentul lor Nano Tech într-o spumă activă.

Dacă bicicleta se murdărește foarte rău, nimic nu o poate curăța ca un sistem cu presiune, orice iubitor de ciclocros, MTB și chiar de cursiere o știe. Dar tot ei știu că spălarea uzuală cu presiune ucide rulmenții și garniturile și înlocuiește vaselina protectoare din fiecare pivot cu apă cu efect coroziv dacă nu ești foarte atent. Muc-Off a petrecut ultimii ani dezvoltând propriul curățător cu presiune care să fie complet prietenos cu rulmenții, suspensiile și componentele.

Sistemul a fost proiectat atât pentru biciclete cât și pentru motociclete iar desingnul compact îl face să fie foarte ușor de transportat la evenimente. Pe lângă accesoriile ce se împachetează ușor pentru transport, capetele de spălare și orice element care este atins au un înveliș cauciucat pentru a nu zgâria nicio componentă a bicicletei.

Curățătorul e capabil să genereze presiuni mari de până la 1450 psi, dar are trei lănci speciale interschimbabile pentru diferite utilizări. Lancea de biciclete are cea mai mică presiune la ieșire și e potrivită pentru a elimina murdăria de pe orice componentă sau colț al bicicletei. Lancea de motocicletă produce o presiune ceva mai mare dar e în continuare sigură pentru a fi folosită pe rulmenți sau suspensii. A treia lance oferă presiune maximă reglabilă pentru a da jos cele mai insistente pete de pe anvelope, cadru sau orice altă parte unde presiunea mare nu poate dăuna.

A patra lance Snow Foam este opțională și e folosită pentru împrăștierea detergentului sub formă de spumă. Aceasta are un loc unde se înfiletează direct sticla de detergent Muc-Off Nano Tech și acoperă bicicleta cu o spumă densă pentru o curățire eficientă.

Curățătorul Muc-Off Pressure are un motor cu perii din carbon de 1200 W și funcționează cu alimentare standard de la priză. Primul model a fost produs pentru UK și o tensiune de 220-240 V, are un flux maxim de apă de 6.5 l/min și unul uzual de 5.5 l/min și poate folosi și apă caldă până la 50 de grade. Greutatea totală a sistemului e de 5.5 kg.

Sistemul împreună cu cele trei lănci se vinde în UK la prețul de 80 de lire iar pentru 90 de lire în pachet e inclusă și o geantă de transport, care altfel costă 20 de lire. La 100 de lire pachetul include pe lângă geantă și lancea extra Snow Foam și un recipient de 1 l de detergent Nano Tech. Lancea Snow Foam e disponiblă și separat la 15 lire.

Momentan sistemul Muc-Off Pressure Washer e disponibil doar în UK și doar în cantități limitate, direct de la muc-off.com, deoarece primul lot produs are un motor și conector compatibile cu rețeaua din UK. Muc-off a promis însă că versiunile pentru USA și restul Europei vor fi disponibile cât de curând anul acesta.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + 6 =