Acum citesti
Noi anvelope de la Continental pentru 2019 și un kit de tubeless

Continental a prezentat la Eurobike noua gamă de anvelope, anunțată în mare încă din toamna lui 2017, dar care pentru 2019 a primit noi versiuni. Este cazul lui Trail King, anvelopa de enduro care acum este oferită în formatul 27.5 x 2.6, așadar un prim pas al celor de la Continental în categoria Plus.

Prima anvelopă cu adevărat lată de la Conti și-a făcut în sfârșit apariția!

Anvelopa este într-adevăr masivă, se montează pe jante late și pare cu siguranță mai mare de 2.6, în condițiile în care carcasa exterioară a rămas neschimbată. Versiunea prezentată la Eurobike era și cea mai scumpă de altfel, Black Chilli Protection, însă cu siguranță vor exista și versiuni mai ieftine.

Alături de TrailKing, o altă anvelopă lată și-a făcut apariția la standul Continental de la Eurobike, mai precis Der Baron pentru Der Downhill, o anvelopă cu o acrcasă voluminoasă gândită pentru traseele extreme. Lățimea acesteia este de asemenea de 2.6 inch.

Baron, nu conte.

Conti a anunțat și versiunile mai ieftine ale modelelor recent lansate și chiar testate de noi, mai precis noul CrossKing, Race King, Mountain King și Trail King, toate disponibile acum și în versiunea Performance și nu doar Black Chilli Protection sau RaceSport. Prețurile pentru versiunile mai ieftine vor fi similare, de 32.90 euro (preț recomandat de raft), pentru absolut toate modelele de mai sus. Design-ul de carcasă rămâne neschimbat pentru toate modelele însă vor fi o idee mai grele și vor folosi un compond diferit (PureGrip).

Prin aceeași transformare vor trece și modelele SpeedKing CX, disponibil acum în versiunea RaceSport, așadar mai ușor și mai scump, Race King CX care este disponibil într-o versiune mai ieftină – Performance, Cross King CX – în versiunea Performance șiMountain King CX în versiunea mai scumpă – RaceSport. Altfel spus, mai toate anvelopele de Ciclocross completate în gamă, fie prin variante mai scumpe, fie prin unele mai ieftine.

Speed King CX
Race King CX.
CrossKing CX
MountainKing CX

Nu în ultimul rând, cei de la Conti au prezentat la Eurobike un nou set tubeless care este livrat într-o cutiuță ce conține 240ml de soluție pentru etanșeizare, 5m de bandă pentru jantă, cu o lățime de 27mm, 2 valve de tubeless S42, 3 leviere și bineînțeles, insctrucțiunile de utilizare. Cu ajutorul acesteia vei putea transforma rapid orice anvelopă Tubeless Ready într-una… Tubeless! Iar costul de achiziție pentru întreg pachetul este de 55.90 euro (preț recomandat de raft).

Kit-ul frumos prezentat în raft.

Importator Continental în România: Sprint Sports

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + seven =