Acum citesti
Noi modele de enduro de la Vitus, brand propriu al CRC

Chain Reaction Cycles are propriul brand, Vitus, pe care-l comercializează deja de ceva timp. Aceștia au lansat două noi biciclete de enduro, Sommet CR și CRX carbon, bicicletele împărțind același cadru, însă fiind oferite cu echipări diferite.

sommet-crx-2Atât modelul CR cât și CRX vor utiliza un cadru din carbon, valabil pentru triunghiul anterior. Cablurile sunt trase prin interior, iar un bottom bracket BB92 va asigura o rigiditate mai mare la pedalare. Brand Managerul Vitus, Simon Cordner, a declarat că bicicleta s-a dovedit în trecut a fi foarte capabilă, atât în competițiile din Enduro World Series cât și la Red Bull Fox Hunt. Astfel, au decis să investească mai mult timp în dezvoltarea noului cadru, care este cu 300 de grame mai ușor decât versiunea din aluminiu.

sommet-crx-1Modelul de top, CRX, va primi o echipare cu o furcă Rock Shox Pike RCT3 Solo Air cu o cursă de 160mm, un amortizor Rock Shox Monarch, un sistem de tranmisie compus din piese Race Face, Sram (X1 – 11 viteze) sau Sram X01, roți Mavic Crossmax XL (27.5) sau frâne Shimano XT din noua serie M8000. O tijă de șa reglabilă Rock Shox Reverb Stealth cu o cursă de 125mm este de asemena inclusă în echipare. Costul acestei versiuni va fi de 5.000 de euro și chiar dacă pare o sumă mare, este mai mică comparativ cu ceea ce oferă concurența în segmentul de top de enduro. Greutatea bicicletei este de 12.67 kg.

sommet-cr-1Versiunea CR va avea tot o furcă Rock Shox Pike, însă versiunea RC Solo Air, cu o cursă de 160mm. Amortizorul este similar, însă sistemul de transmisie va proveni din gama X1, iar roțile de la WTB, modelul KOM. Greutatea va fi de 13.06 kg.

Bicicletele vor fi disponibile pe Chain Reaction Cycles începând cu luna mai a acestui an.

via CRC

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve − 9 =