Acum citesti
Noi suporturi de biciclete de la Thule cât și un rucsac nou pentru 2018

Thule a fost prezent la Eurobike cu noile sale produse, iar cele care au atras atenția publicului au fost un nou suport de transportat bicicletele, denumit UpRide și un nou rucsac pentru bicicliști, pe numele său, Vital.

Suportul este însă o soluție interesantă pentru cei care vor să transporte în siguranță biciclete cu cadru din carbon, fie că au roți normale, în format plus sau fat. Prinderea se face în X doar de roata de față, existând apoi o curea cu click în spate care fixează roata. Prinderea în X suportă o roată de la 20 la 29 de inch și o grosime de până la 5 inch! Suficient pentru orice bicicletă. Bicicleta poate avea un ampatament de maxim 1.240mm și o greutate de 20 de kg, suficient de puternic deci și pentru bicicletele electrice.

Noul rucsac Vital este disponibil în 3 dimensiuni, cu un volum de 3, 6 sau 8 litri și vine cu câteva detalii inteligete. Spre exemplu furtunul recipientului de apă se poate prinde cu magnet de una din curelele rucsacului, iar în după ce bei și îl lași liber, acesta își va găsi singur locul, lipindu-se de partea magnetică. Astfel, nu mai este necesar să iei mâinile de pe ghidon. Cureaua care fixează rucsacul peste burtă este prevăzută cu alte două buzunare, spatele este extrem de aerisit, iar locașul special gândit pentru pompe este de asemenea de admirat.

Alte produse prezentate la standul Thule de la Eurobike, pot fi văzute în fotografiile de mai jos.

Ai zice că ăsta este un suport pentru o singură bicicletă. Ai dreptate…
… dar în spate se mai află un portbagaj uriaș.
Geantă pentru transportat biciclete, versiunea hardcase.
Și versiunea softcase, mai ieftină.
Soluții de transport pentru cicloturiști.
Dar și pentru părinți cu mulți copii.
Iar după cum observi, oferta de scaune pentru copii este foarte bogată.

Importator Thule în România: portbagajeauto.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 + 4 =