Acum citesti
Noii ochelari Smith Squad, cu o ventilaţie mult îmbunătăţită

Smith-Squad-mtb-goggle-id-series-600x316Odată cu mutarea companiei Smith în Portland, Oregon, părăsind locaţia veche din Sun Valley, Idaho, aceştia au continuat să îşi dezvolte gama de produse de MTB. Noi căşti, noi ochelari şi acum noi ochelari full de mountain bike demonstrează că firma este dedicată acestui sport. Odată cu creşterea popularităţii Enduro-ului şi utilizarea din ce în ce mai deasă a căştilor semi-full cu ochelari full, acest tip de ochelari a revenit în forţă pe piaţă.

Totuşi, cele mai multe modele de MTB împart o mare parte din design cu cei de motocross. Cu noul model Squad, Smith lansează un produs proiectat de la zero special pentru mountain bike…

Smith-Squad-MTB-goggle-brandon-semenuk-signatureSmithIMG_8070-e1439215811936-600x265Smith-Squad-MTB-goggle-brandon-semenuk-signatureSmithIMG_8071-600x400În comparaţie cu Fuel V2 din dreapta, noii Squad arată mult diferit, în special văzuţi de sus sau de jos. Folosind un cadru cu orificii pe margine în locul buretelui clasic de ventilaţie face ca Squad să ofere o aerisire mult mai bună prin orificiile din lentilă, lucru important pentru a evita aburirea. De asemenea, cadrul ochelarilor este mai flexibil şi implicit mai confortabil.  Având o dimensiune medie, Squad se potrivesc destul de bine pe mai toate căştile. Rama este mai joasă pentru o rază vizuală mărită iar zona nasului este mai lată şi mai confortabilă.

În punctele de contact cu faţa, ochelarii folosesc material hipoalergenic Sweat-X F.A.T. 3 despre care Smith spun că este cu 50% mai absorbant decât materialele uzuale. În ceea ce priveşte lentila, Squad foloseşte o lentilă simplă Carbonic-X cilindrică tratată anti-aburire pe interior şi cu un strat de protecţie la zgârieturi la exterior. Ochelarii vin în pachet cu o lentilă cu suprafaţa reflectorizantă şi cu una transparentă, şi ea tratată anti-aburire.

Smith-Squad-MTB-goggle-brandon-semenuk-signatureSmithIMG_8105-600x400Pe lângă cele 12 culori standard, Smith va oferi ochelarii şi în colecţia Inspired Design cum ar fi cei cu semnătura lui Brandon Semenuk. Colecţia ID permite atleţilor Smith să lucreze direct cu echipa de design pentru a crea un produs cu adevărat unic pentru fiecare atlet.

Smith-Squad-MTB-goggle-brandon-semenuk-signatureSmithIMG_8077-600x400Smith-Squad-MTB-goggle-brandon-semenuk-signatureSmithIMG_8106-e1439215961952-600x378Ochelarii sunt prevăzuţi să se integreze perfect cu casca Forefront, astfel că se potrivesc şi la culoare. Preţul va fi de 60 USD, în pachet cu ambele lentile, Squad fiind disponibili din Octombrie. Modelele Fuel V1 şi V2 vor fi disponibile în continuare.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − four =