Acum citesti
Noii pantofi Northwave Ghost XC vor primi închiderea asimetrică Xframe

Anul trecut Northwave au introdus o nouă platformă de pantofi asimetrică Xframe pe modelul lor de șosea Extreme RR iar anul acesta se pare că aceiași platformă va fi folosită și pentru pantofi off-road. Northwave au lansat primele imagini cu noii pantofi Ghost XC care par să folosească această tehnologie.

Folosirea platformei Xframe este cea mai mare modificare la acești pantofi de XC și ciclocros pentru 2018. Proiectată pentru a elimina punctele de presiune, sistemul de închidere cu cablu și cu o singură strângere SLW2 rotativa și materialul elastic din zona superioară lucrează împreună pentru o compresie bună și confortabilă.

S-a renunțat la folosirea aceluiași nume pentru pantofii de off-road, în loc de Extreme XC aceștia fiind denumiți Ghost XC. Pantofii par să împartă fix aceiași zonă superioară cu modelul de șosea, dar sunt un pic îngroșați pe alocuri pentru a supraviețui abuzului din cursele de XC, ranforsări fiind adăugate la călcâi, atât pe interior cât și pe exterior, dar și în zona frontală.

Evident, pantofii de mountain bike au talpa lor specifică cu protecții de cauciuc la capete. Modelul Ghost pare să păstreze aceiași talpă din carbon Hyperlight XC cu cauciuc Michelin de pe modelul curent Extreme XC.

Lansarea oficială a noilor pantofi va avea loc la Eurobike unde vor fi anunțate detaliile finale. Este de așteptat un preț în jur de 375 Euro și o greutate de aproximativ 275 g, cu scheme de culori disponibile pe negru sau galben. Nu a fost anunțată o versiune camo. Northwave au anunțat însă că s-ar putea să regăsim sistemul Xframe pe mai multe modele noi de pantofi din această toamnă.

Mai multe informații vor fi disponibile pe pagina producătorului și a importatorului în România.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × two =