Acum citesti
Noile căști pentru copii de la Nutcase: Baby Nutty

Noile Baby Nutty de la Nutcase, probabil cel mai cool producător de căști la ora actuală, au primit câteva modificări importante și bineînețeles, așa cum era de așteptat, culori noi. Unele chiar arată atât de bine încât ai putea să le confunzi lejer cu un fruct și să le… mănânci. Le-am văzut la Eurobike, așadar am scris câte ceva despre ele.

Aflăm că toata gama de căști, inclusiv cea pentru copii, vor fi dotate cu MIPS. Astfel, nu vor mai exista modele fără MIPS. Toate modelele au fost reproiectate pentru a fi mai ușoare, mai rezistente și cu aerisire mai bună, având acum găuri de ventilație mai mari.

O parte din noile Baby Nutty.

Revenind la Baby Nutty, noile căști sunt toate dotate cu sistem de prindere Fidlock, cu magnet, cum le place celor de la Nutcase să spună: fără lacrimi! Da, amintește-ți doar de câte ori ți-au prin pielea de sub bărbie încercând să-ți prinzi casca. În varianta cu magnet, această posibilitate dispare complet. Un sistem de reglaj pentru partea din spate, cu bandă elastică, este acum standard, iar design-ul este optimizat în funcție de poziția celui mic pe bicicletă. Mai departe, aflăm că în interior se află o spumă, 11 guri de aerisire pentru a-l ține pe cel mic ventialt și desigur, o plasă de insecte pentru a nu avea suprize neplăcute. Casca este ceritificată pentru copii cu vârste de 1 an sau mai în vârstă. Toate modelele sunt disponibile doar în dimensiunea XXS, adică o circumferință a capului între 47 și 50cm.

Pentru adulți și implicit mediul urban, am putut admira noile căști Vio cu 3 guri mari de ventilație și cozoroc integrat. Acestea sunt disponibile doar în versiunea MIPS, cu protecție adițională și beneficiază de asemenea de reglaj la rotiță. Vor avea de asemenea un sistem de iluminare cu LED-uri pe lateral și în spate și vor înlocui vechile game Metroride și Tracer.

Foarte bine lucrate, culori nu foarte stridente.
Și guri de aerisire cât se poate de generoase.

Alte căștii din seriile Youth și Street pot fi admirate în galeria de mai jos.

Importator: Biciclop.eu.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 3 =