Acum citesti
Noile Specialized Epic și Stumpjumper pentru 2017

Noul hardtail Specialized Epic a fost complet nou dezvoltat, iar în versiunea de top, cu Shimano Di2, electronic, va fi oferit pentru 8.999 de euro. Cadrul este desigur din carbon și fără dubii, cel mai ușor construit până în prezent de către Specialized. Aproape 340 de grame a pierdut în greutate Epic-ul doar la nivel de cadru, ceea ce este impresionant. Rigiditatea a fost compensată prin utilizarea standardului Boost pentru prinderea roții de spate.

specialized-s-works-epic-2017-1
Versiunea de top.

Vor exista două versiuni S-Works, una cu schimbătoare electronice și cealaltă fără, dar și alte 5 versiuni dintre care și una cu cadru din aluminiu și un preț mai mic, de 1.600 de euro. Unghiul headtube-ului este mai relaxat, cu 1.2 grade, iar chainstay-ul a fost scurtat la 429.5mm.

specialized-baza-epic-2017-2
Versiunea de bază.

În ceea ce privește modelul Stumpjumper, poate cel mai cunoscut full-suspension din gama americanilor, acesta va fi oferit în versiunea de top pentru 8.699 de euro, mai ieftin decât hardtail-ul. Este dotat cu roți de 29 de inch, dar poate primi fără probleme și un set de roți 27plus.

specialized-stumpjumper-1
Versiunea de top.

Per total, prețurile la Specialized au mai scăzut, iar excepție nu face nici modelul de față. Culorile au fost modificate, însă restul de specificații rămân similare modelului anului trecut. Din program a dispărut versiunea 6Fattie, însă modelele de top vor fi echipate cu amortizoare de la Ohlins. Versiunea de bază, FSR Comp 650b, va fi oferit pentru 2.799 de euro.

specialized-stumpjumper-2
Entry-level-ul din gama Stumpjumper.

via Specialized

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − three =