Acum citesti
Nou: Canyon Grand Canyon AL 29


Deși denumirea nu este nouă, dublarea acesteia prin ridicarea la un rang superior (vezi „Grand”), nu vine decât să sublinieze faptul că vorbim aici despre o bicicletă 29er. Uriașul celor de la Canyon, împrumută deci numele de la frații săi și vine să umple golul din gamă, reușind să-i alinieze pe nemți la standardele de piață (și de modele) ale zilelor noastre.



Pe scurt, concurența va avea de ce să se teamă, nu neapărat pentru că Grand Canyon se va prezenta cu inovații tehnologice. Ci mai degrabă datorită prețului, pentru că așa cum bine știi, Canyon nu are magazine de desfacere și livrează exclusiv online. Implicit, costurile de producție sunt mai mici, fapt care atrage după sine un preț final mai mic al bicicletei.


Prin utilizarea unui headtube mai scurt, producătorul a reușit să creeze o bicicletă pe care poți urca foarte ușor, presiunea pe roata din față fiind prezentă indiferent de traseul ales. Cablurile sunt trase prin interiorul cadrului, iar urechile basculei sunt gândite pentru a găzdui un ax X12, nicidecum un quick release clasic. Avantajul? O mai bună rigidizare a roții din spate.


Confirgurația este pe măsură, dar cel mai bine arunci o privire pe site-ul Canyon pentru a afla mai multe detalii.


via Canyon


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 − two =