Acum citesti
Noua cască Alpinestars Vector a fost prezentată alături de noile haine

Alpinestars a prezentat la Eurobike prima cască din gamă și cum este vorba despre primul produs, aceasta trebuia să fie atractivă din punct de vedere al aspectului și al funcționalității. Prea multe versiuni nu există, însă lucrurile au fost simplificate la modul concret: una cu MIPS șicealaltă fără MIPS. Modelul cu protecție adițională MIPS poartă denumirea de Vector Tech, iar cea fără MIPS, de Vector Pro.

Cele două căști împart astfel aceleași specificații tehnice: sunt prevăzute cu 19 guri de ventilație, beneficiază de un cadru rigid în jurul căruia este construită casca și învelișul exterior, are protecții laterale extinse (fiind așadar mai lată pe anumite zone), beneficiază de protecție generoasă pentru ceafă, în interior sunt folosite materiale care se usucă rapid și sunt antibacteriene, ajustări pentru curele, cozoroc ajustabil pentru goggle-și și o greutate de 390 de grame pentru versiunea MIPS, cea fără MIPS fiind mai ușoară. După cum ți-ai dat seama din design, casca este construită pentru All-Mountain/Enduro.

În ceea ce privește gama de haine, acestea vor primi update-uri noi de culori alături de noua linie Alps pentru All Mountain, completată de noua gamă de haine pentru femei – de asemenea oferită în culori atractive și nu în ultimul rând, de o gamă complet nouă pentru copii care arată cât se poate de trendy și-l va transforma pe micuțul tău într-un mic racer.

Noua gamă pentru All Mountain.
Pantaloni funcționali cu aerisire inclusă.
Variante de tricou cu mânecă lungă (sau scurtă, după caz).
Noi culori disponibile de asemenea, în cazul ed față foarte subtil completate.
Noua gamă pentru femei.
Și cea pentru copii, atât pentru All Mountain cât și pentru Downhill.
Cât și alte tricouri oferite în culori simpatice pentru cei mici.
Pantaloni rezistenți pentru copii.
Pantalonii de All Mountain pentru femei.
Și tricoul pentru femei, cu lateralele și spatele aerisite.

Importator Alpinestars în România: Sprint Sports

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 − one =