Acum citesti
Noua cască Vento de la Catlike și ochelari noi pentru 2019

Catlike a prezentat la Eurobike noua cască Vento, alături de o variantă mai aerisită a căștii Mixino, o gamă nouă de ochelari (prezentate au fost doar prototipurile) și bineînțeles, noi perechi de încălțăminte – anunțate deja de anul trecut.

Complet nouă este însă casca Vento, o cască aerodinamică disponibilă și în versiunea MIPS. Ventialația excelentă a fost pe primul loc, iar la o privire mai atentă se poate vedea cât de aerisită este noua Vento. Cântărește doar 235 de grame în versiunea M (S și L fiind de asemenea disponibile) și este construită în Spania, acesta fiind un argument pe care Catlike îl invocă în fiecare discuție legată de calitatea produselor sale. Prețurile nu vor fi atât de mari pe cât te-ai aștepta, varianta fără MIPS fiind oferită pentru un cost competitiv de 120 de euro. Casca va fi disponibilă din luna octomrbie 2018 în 5 culori distincte, oferind totodată posibilitatea cumpărătorului de a-și alege o culoare personalizată din configuratorul online.

Mixino Evo reprezintă evoluția căștii Mixino, de data aceasta fiind mai ușoară și mai ventilată. Este potrivită atât pentru șosea cât și pentru XC, iar ovalul mare central este și va rămâne semnul distinctiv Catlike, iar în cazul de față, design-ul a pornit de la acest detaliu. 37% din partea frontală a căștii este acum deschisă, așadar ventialția se află la un nivel maxim. În versiunea cu MIPS, casca va fi disponibilă pentru 270 euro, iar în cea fără MIPS, aceasta va costa 230 de euro. Greutatea este de 210 grame pentru dimensiunea M. Modelul Mixino clasic va fi păstrat în gamă, fiind oferit pentru 180 de euro.

Ochelarii pe care-i poți vedea în fotografiile de mai jos sunt un nou proiect al spaniolilor, însă aceștia se află momentan în stadiul de prototip și nu ni s-au furnizat alte informații despre ei.

Nu în ultimul rând, au fost prezenți la standul Catlike noii pantofi de MTB Whisper, care primesc un design superior nou și o formă mai suplă comparat cu generația anterioară. Partea de sus este perforată cu laser, iar închiderea se face cu sistemul patentat BOA. Sunt disponibili în versiunea cu talpă din carbon sau din Nylon.

Varianta de șosea.

Mixino Legend vor fi probabil cei mai nobili pantofi de ciclism disponibili la ora actuală, aceștia fiind construiți din piele naturală. Au fost prezentați deja de anul trecut însă nu se află momentan la vânzare și nici prețul nu a fost dezvăluit încă.

Importator Catlike în România: MoșIonRoată

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + 20 =