Acum citesti
Noua DT Swiss XMM 150 2012


DT Swiss XMM primește un update important pentru 2012 și anume o cursă exitinsă la 150 mm, valoare ușor de dedus chiar din denumire. Astfel, noua furcă pentru Cross Country și Maraton va putea fi utilizată și pentru probe de All Mountain și în același timp va face concurență internă modelului DT Swiss EXM ce oferă o cursă asemănătoare.



De ce discutăm despre concurență? Pentru că noul model XMM va cântări doar 1.570 de grame, cu aproximativ 200 de grame mai puțin decât modelul EXM (în versiunea cu ax de 15 mm). Crown-ul va fi realizat din carbon, gâtul este conic iar tehnologia utilizată este Twin Shot, aceeași ca la restul de furci din gamă.


Sistemul Twin Shot este explicat de către un oficial de la DT Swiss foarte simplu: este ca și cum ai seta suspensiile unui BMW pe modul sport. Adică va înghiți rapid și ferm denivelările de pe traseu. Sistemul beneficiază de reglaje pentru revenire, compresie, lock-out și lock-down. Această din urmă funcție, permite comprimarea furcii cu aproximativ o treime din cursă pentru porțiunile de urcare.


Prețul nu a fost anunțat, dar cei de la DT Swiss ne-au liniștit declarând că vor exista și versiuni mai ieftine (dar ceva mai grele).


via DT Swiss


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − 10 =