Acum citesti
Noua gamă Sram X5 2012


Un motiv în plus de bucurie pentru cei care vor să facă upgrade-uri pentru componentele bicicletei în 2012: concurentul direct al gamei Shimano Deore, a fost lansat pentru noul sezon. Astfel, Sram X5 va fi disponibil în formatele 2×10 sau 3×10 (număr foi angrenaj x număr pinioane). De asemenea, pentru noua gamă a fost adoptat și sistemul X-Glide, care permite o mai bună trecere a lanțului de pe un pinion pe altul.

Gama X5 dorește să ofere performanțe bune, dar la un preț modest, rivalizând astfel cu gama Deore de la Shimano care pentru 2012 a adoptat aceeași tactică: calitate mai bună cu costuri convenabile.


Angrenajul are un design asimetric al brațelor și este realizat din aluminiu. Pentru versiunea cu 2 foi, poți alege formatele cu 22-36 de dinți sau 24-38 de dinți. De asemenea, vei putea achiziționa noul angrenaj X5 în culoarea neagră sau argintie.

Schimbătoarele au fost de asemenea revizuite, oferind în prezent reprize de schimbări mai bune. Chiar și funcționalitatea shifeterului a fost îmbunătățită.

Un Bottom Bracket cât și un Chainguide sunt de asemenea incluse în agam Sram X5.

Sram nu spune nimic momentan despre prețuri dar nici despre greutatea produselor. Aceste informații ne vor parveni cel mai probabil la finele acestei luni.


via Sram


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 + sixteen =