Acum citesti
Noua Lazer G1/Genesis are sub 200 g și include multe elemente de confort

Noua cască Lazer G1 înlocuiește în gamă modelul de top de șosea Genesis și cu ocazia asta mai scapă de câteva grame ajungând la 189 g. Numele căștii va fi G1 sau Genesis în funcție de piața de desfacere – Genesis pentru Europa. Dar pentru greutatea asta nu renunță la elementele de confort.

Carcasa folosită e una clasică in-mold rigidă din spumă EPS, cu 22 de găuri de ventilație mari. Nu sunt mari inovații aici, s-a renunțat ici-colo la elemente neesențiale pentru a salva din greutate. Casca vine cu o serie de perinițe ”race day” mai ușoare și cu unele ”confort” mai groase iar fixarea pe cap se face cu sistemul rotativ Advanced Rollsys. Acesta este ultimul lor model de sistem de reglaj și strânge un cablu 360 de grade în jurul capului asigurând o potrivire perfectă fără puncte de presiune.

Greutatea anunțată e pentru modelul mărimea S, certificat CE pentru Europa. Modelul certificat CPSC pentru USA este mai greu cu 20-25 de grame. Dacă se dorește o variantă cu MIPS greutatea va mai crește cu încă aproximativ 25-30 g.

Casca e disponibilă în 5 culori la prețul de 219$ în varianta non-MIPS și 239.99$ în varianta MIPS, disponibilitatea fiind începând din noiembrie 2019. Casca e compatibilă și cu sistemul Aeroshell Cover.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 1 =