Acum citesti
Noua Orbea Laufey vine ieftină, distractivă și cu geometrie modernă

Pentru cei ce tânjesc după o Orbea Occam dar prețul e mult prea mare, există o veste bună! Noua Orbea Laufey dovedește că nu e nevoie de suspensie spate pe o bicicletă de distracție pe trail!

Construită în jurul unui cadru din aluminiu hidroformat cu roți de 29 și cu furcă de 140 mm, Laufey adoptă geometria cu reach lung, unghi mic al furcii și tijă de șa cu unghi mare, ce a devenit foarte populară în MTB.

Pe bicicletă se regăsește un unghi al furcii de 65.5 grade, al tijei de șa de 75 grade și un reach mai lung cu 25 mm la toate mărimile. Chainstay-urile de 435 mm nu sunt foarte scurte, dar oferă spațiu pentru anveope imense 29×2.6 montate pe jantele Orbea TRYP 30c tubeless.

Cadrul include elemente moderne, cum e axul thru 12×148 mm din spate, prinderile ISCG 05, compatibilitatea cu tijă droper internă și include o întăritură forjată între chainstay-uri și prinderi de etriere post mount.

Bicicleta e disponibilă în trei echipări, începând cu varianta Laufeu H30 la 1299 Euro, echipată cu transmisie Shimano 1×11 și furcă Marzocchi Bomber Z2. Urmează modelul h10 cu transmisie Shimano SLX 1×12 și furcă Bomber Z2 la 1599 Euro. Modelul de top H-LTD vine cu transmisie Shimano XT/SLX 1×12 modernă și furcă Fox 34, la prețul de 1999 Euro. Bicicletele sunt disponibile în trei culori standard, putând fi personalizate prin programul Orbea MyO.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului și în curând pe cea a distribuitorului în România.

 

 

 

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + 20 =