Acum citesti
Noua șa Angel Ride la Velo: doar 260 de grame!

Velo se numără printre cei mai mari producători de șei din lume și construiește pentru mai mulți alți producători decât ți-ai imagina. Însă aceștia au și gama proprie de produse, cu șei dintre cele mai ieftine până la unele mai scumpe, însă care nu au un preț exagerat. Este și cazul șeii Angel Ride, care cântărește doar 260 de grame și este oferită pentru 489 de lei. Un preț rezonabil dată fiind categoria din care face parte.

Structura este clară și reiese și din fotografie: spațiu central generos de mare, cu laterale care flexează atunci când pedalezi. Învelișul exterior este construit din microfibră și este plăcut la atingere, iar sub acesta se află o spumă de înaltă densitate (Air Foam) pentru a adăuga un plus de confort. Construcția utilizează un proces digital pentru partea de formă, botezat Atoms Shaping, iar Y-ul central pe care-l poți observa din fotografie oferă o mișcare independentă a oaselor bazinului.

Șinele sunt contruite din titan, iar lățimea șeii este de 14 cm. Lungimea ei este de 27.3 cm. De principiu, șaua este dedicată sportivilor, însă poate fi utilizată fără probleme și de amatorii dornici de confort care nu vor să instaleze pe bicicletă o șa prea grea.

Importator Velo în România: Syncromate.

via Velo

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × one =