Acum citesti
Noua Urge Enduro-O-Matic 2, versiunea 2016

Una dintre cele mai cunoscte dar și îndrăgite căști de enduro a primit un facelift, la care și-au adus contribuția atât Fabien Barel cât și Florian Nicolai. Câteva elemente de design care au consacrat primul model au fost păstrate, însă în principiu, vorbim de un produs complet nou.

urge-enduro-o-matic-2-2016-1 Noua cască va avea 28 de găuri de aerisire, iar fixarea pe cap se face acum cu ajutorul sistemului Boa, ce poate fi reglat pe înălțime în două trepte. Dimensiunile disponibile vor fi S/M și L/XL, iar dacă este nevoie de reglaj fin, câteva pernițe ce se montează pe interior vor ajuta la fixarea perfectă a acesteia. Greutatea este de 349 de grame pentru dimensiunea S/M, iar opțional, aceasta poate fi comandată și cu tehnologia MIPS, care ajută la absorbția mai eficientă a unui impact serios.

urge-enduro-o-matic-2-2016-2Compatibilitatea cu Goggles este asigurată, la fel și cea cu ochelarii obișnuiți, iar învelișul exterior este construit din materiale reciclate. Casca va fi disponibilă în 6 combinații de culori distincte, care de care mai atractive, iar prețul recomandat este de 149 de euro, așadar, cu 50 de euro mai scumpă decât prima versiune.

urge-enduro-o-matic-2-2016-3Alte detalii pe urgebike.com.

via Urge

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − seventeen =