Acum citesti
Noul Budnitz No.2M pentru poteci

Budnitz_Bicycles_Bike_No2_FRO nouă bicicletă puristă a fost lansată de către Budnitz: No.2M, un hardtail cu sistem de transmisie singlespeed și cu furcă fixă. Se va baza pe un set de roți în dimensiunea 27.5 inch și va putea fi achiziționată cu cadru din oțel sau titan. Ambele versiuni vor beneficia de furca fixă construită din carbon de către White Brothers, însă diferența de preț va fi consitentă: 2.600$ pentru versiunea cu cadru din oțel și 7.000$ pentru versiunea cu cadru din titan.

Transmisia este pe curea și provine de la Gates și în ciuda faptului că pare a fi un single speed, ceea ce este corect, vei putea găsi în funcție de versiune în butucul de spate de la Rohloff, alte 14 viteze. În dotarea de bază se regăsește un set de frâne Avid BB7, mecanice, dar poți opta pentru un set de frâne hidraulice Avid X0.

Dacă te simți atras în vreun fel de acest concept de bicicletă pentru poteci, care cântărește doar 8 kg, poți afla mai multe sau chiar comanda unul dintre modele, pe acest site.

via Budnitz

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 − six =