Acum citesti
Noul Cannondale SystemSix promite să fie cea mai rapidă cursieră UCI

Cannondale au lansat noua cursieră aero SystemSix pe care o numesc cea mai rapidă cursieră din lume. Aceasta are cel mai bun coeficient aerodinamic dintre toate bicicletele aprobate de UCI de pe piață, fiind proiectată pentru viteze mari atinse mai ușor. Ea este proiectată să fie mai rapidă nu doar în tunelul aerodinamic sau pentru câțiva cicliști de top ci pentru oricine e pasionat de viteză.

Fiecare componentă din SystemSix e optimizată pentru viteză. Toți cicliștii, nu doar cei profesioniști, se luptă cu coeficientul aerodinamic, iar SystemSix are o valoare mică oferind mai multă viteză pentru oricine.

SystemSix funcționează ca un sistem complet format din 6 elemente: cadrul, furca, tija de șa, ghidonul, pipa și roțile, toate funcționând împreună în mod unitar. Designul exclusiv cu frână pe disc eliberează bicicleta de restricțiile impuse de frânele pe jantă oferind inginerilor noi posibilități de reducere a coeficientului aerodinamic prin integrarea cadrului, furcii și roților. Formele precis definite ale cadrului, furcii și tijei de șa dirijează aerul la unghiuri perfect calculate pentru a minimiza rezistența aerodinamică și pentru a oferi o rigiditate și o calitate de top a rulajului.

Pachetul e completat de noile roți Cannondale HollowGram KNØT64 și de ghidonul KNØT SystemBar. Roțile HollowGram KNØT64 sunt proiectate pentru a oferi confortul dat de anvelopele cu volum mare cu eficiența aerodinamică a celor mai rapide roți din lume.

Ghidonul KNØT SystemBar oferă rezistență mică aerodinamică și aspect deosebit, fiind integrat dintr-o singură bucată cu pipa, dar cu posibilitățile de ajustare specifice unui sistem din două piese separate. Cu o poisibilitate de a regla înclinația 8 grade și de a schimba lungimea pipei și lățimea ghidonului, poziția perfectă e ușor de găsit.

La toate acestea se adaugă alte detalii cum ar fi powermetrele integrate Power2Max, axurile rapide thru Speed Release și rutarea internă ușor de întreținut. SystemSix e o mașină de competiție complet integrată. Cicliștii vor cățăra mai repede, vor coborâ cu viteză mai mare, vor fi mai performanți la sprinturi și vor fi mai eficienți în trenă cu noul SystemSix.

 

Varianta cu cadru din carbon HiMod vine în varianta de top echipată cu transmisia Dura-Ace Di2 cu angrenaj 52/36 cu powermetru și pinioane 11-30 la prețul de 10.499 Euro. Sunt disponibile mărimile 47, 51, 54, 56, 58. 60 și 62.

Același cadru dar echipat cu Ultegra Di2 este disponibil la 7499 Euro. Tot la 7499 Euro e disponibilă o variantă tot din carbon HiMod specific proiectată pentru femei, cu echipare Dura-Ace mecanic și disponibilă doar în mărimile 47, 51 și 54.

În varianta din carbon normal, bicicleta vine echipată cu Dura-Ace mecanic dar cu lanț și pinioane Ultegra la prețul de 5799 Euro.

,

Cea mai ieftină variantă disponibilă este cea cu Ultegra mecanic și cu lanț și pinioane 105 la un preț de 3999 Euro, dar renunță la roțile specifice fiind echipată cu un set de roți Fulcrum.

Bicicletele sunt deja disponibile pentru comandă, iar importatorul în România Extreme Riders are deja disponibile modele pentru test.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 4 =