Acum citesti
Noul Canyon Spectral CF 2016

Canyon a prezentat noua sa bicicletă de All-Mountain, Spectral CF. Full-suspension-ul va putea fi utilizat cu încredere și în cursele de enduro, fiind solid construit și suportând abuzuri. Cadrul va avea o cursă de 140 de mm, pe când furca, în funcție de versiune, 140 sau 150mm. Versiunea cu roți de 27.5 inch va fi disponibilă cu cadru din carbon, iar cea din aluminiu și pentru versiunea cu roți de 29 de inch și cursă de 130mm. Diferența dintre modele se va face și la nivelul angrenajului: astfel, poți opta pentru un sistem de transmisie 1×11 pentru trasee mai agresive sau un 2×11 pentru ture.

canyon-strive-1Cadrul din carbon urmează a cântări doar 1.950 de grame cu tot cu amortizor, o valoare foarte bună pentru segment și vine să completeze gama de cadre din aluminiu. Canyon precizează că versiunile dedicate competițiilor de enduro vor avea jante mai înguste, de 24 de mm și furci cu o cursă de 150mm, pe când cele dedicate turelor montane, vor avea jante mai late, de 30mm și anvelope de 2.4 inch, pentru mai multă tracțiune dar mai ales confort. Astfel, Canyon promite avantajele formatului 27+, fără un dezavantaj prea mare din punct de vedere al greutății.

canyon-strive-2Suspensia este de tip 4-Link, asemenea majorității cadrelor de la Canyon și promite a fi neutru la influențele exercitate de pedalat. Geometria a fost de asemenea adusă la zi, cu un top tube mai lung, de 596 mm, un reach de 430mm și un headtube amplsat la 67 de grade. Unghiul seat tube-ului este cu adevărat mare, amplasat la 74.5 grade pentru a optimiza poziția pe bicicletă la urcare.

canyon-strive-3Prețurile nu au fost momentan comunicate.

canyon-strive-4via Canyon

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − eighteen =