Acum citesti
Noul Cheetah Mountain Spirit Rocker: un hardtail pentru enduro

Cheetah va introduce două noi modele de biciclete pentru 2013, dintre care un hardtail cu roți de 26 de inch și un full suspension, cu roți de 27.5 inch. Dintre cele două, hardtail-ul este de luat în considerare, dat fiind faptul că nemții l-au gândit pentru Enduro, iar în acest segment întâlnim de obicei biciclete full suspension.

Așadar, Cheetah Mountain Spirit Rocker, hardtail-ul pentru Enduro, cântărește 12.5 kg și vine livrat cu o furcă Rock Shox Domain R pe arc cu o cursă de 160 de mm. Opțional și contra cost, poți alege o furcă Lyrik sau Revelation. În configuratorul de pe site, poți alege diverse configurații de componente, prețul de pornire al bicicletei fiind de 1.749 euro. Vopseaua poate fi de asemenea personalizată contra cost.

Full suspension-ul pentru All Mountain, Cheetah Mountain Spirit 650B mizează pe un set de roți de 27.5 inch (650B) și vine livrat standard cu suspensii de 160 de mm. Prețul de pornire este cu 150 de euro mai mare ca al hardtail-ului mai sus menționat, fiind vorba de 1.899 euro.

Află toate detaliile despre cele două biciclete pe cheetah.de.

via Cheetah

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × two =