Acum citesti
Noul Corratec Revolution 2012
Corratec Revolution 2012 cu cadru din carbon

Revolution este modelul de bază din gama cu aceeași nume, în care se regăsesc modelele Revolution XT, SL, SL XTR și SL XX.

Corratec Revolution 2012 cu cadru din carbon

Chiar dacă se clasează în jumătatea inferioară a gamei, Revolution este o bicicletă potentă ce duce mai departe forma arcuită care definește bicicletele Corratec de atât de mult timp. Cadrul arcuit, în versiunea din aluminiu, mai este disponibil în 2012 doar pentru bicicletele 29er. Îl putem însă întâlni pe gama Revolution, menționând faptul că toate cadrele din gamă sunt realizate din carbon.

Alături de cadrul cu o greutate scăzută, echiparea contribuie la cele 10.9 kg ale bicicletei. Furca provine de la Manitou, modelul Marvell Comp, angrenajul de tip Hollowtech II provine din gama Non Series a producătorului japonez Shimano, iar frânele, de la același producător, fiind dotate cu discuri de 180 mm atât pentru roata din față cât și pentru cea din spate.

Anvelopele pliabile Continental Race King în formatul 26 x 2.2 iși aduc de asemenea contribuția la performanțele bicicletei și la greutatea scăzută a acesteia.

Detalii complete pe corractec.com.

via Corratec

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 + 12 =