Acum citesti
Noul cort Hannah Covert 2

Inceputurile companiei Hannah sunt pe atat de interesante pe cat de mult s-a dezvoltat acum. Pornita ca o afacere de familie, cu saci de dormit umpluti cu pene in cada, a ajuns acum sa fie cautata de tot mai multe tari, extrem de apreciata fiind calitatea produselor dovedita prin medalii, diplome, concursuri castigate la nivel mondial, recorduri nedepasite.

cort_hannah_covert_2_redColectia ADVENTURE include o gama larga de corturi de diferite tipuri, constructii si dimensiuni. Aceste corturi sunt potrivite pentru majoritatea activitatilor in aer liber. Principalul obiectiv al acestei colectii este fiabilitatea si durabilitatea apreciata de toti iubitorii de aer liber, care folosesc cortul pe tot parcursul anului, in diferite conditii climatice. Corturile din colectia ADVENTURE sunt testate in mod regulat de catre aventurieri si exploratori. Pentru iubitorii de trekking sau sedere in natura, cortul Covert este o alegere perfecta.

Greutatea mica, stabilitatea si durabilitatea sunt punctele lui forte. Dispune de un dormitor, un vestibul cu doua intrari frontale, doua guri de aerisire, structura interna cu fixare clasica pe stalp, usa cu deschidere completa, spatii de depozitare si cuiere metalice.

Toate detaliile despre cortul Covert 2, le găsești pe Biciclop.eu.

via Biciclop

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × one =