Acum citesti
Noul direct-trainer Elite Direto include un senzor precis de putere și calitatea pedalării

Noul trainer cu acționare directă Elite Direto vine cu un senzor optic nou de cuplu ce măsoară puterea cu o precizie de =/- 2.5%, la care se adaugă posibilitatea de a simula pante de până la 14%, fiind conform producătorilor cel mai avansat trainer cu prețul sub 1000 Euro.

Folosind aparate de măsură germane Lorenz, Elite garantează precizia măsurării la 0.005%. Fiecare trainer este testat, calibrat și apoi expediat cu o serie unică pentru a putea fi idenitificate orice probleme apărute la transport dacă e cazul.

Rezistența ajunge la 1400 W la un echivalent de 40 km/h, oferind posibilitatea de antrenament cu cele mai grele intervale posibile. Picioarele largi asigură stabilitatea pentru sprinturi.

Datele sunt transmise prin ANT+ și BT 4.0, format suportat de TrainerRoad, Sufferfest și Zwift.

Programul lor My-E este inclus, cu un abonament gratuit de 12 luni. Acesta este disponibil pentru desktop (Windows și OS X) și mobil (Android și iOS) iar versiunea mobilă are posibilitatea de achiziționare a modulului de analiză a pedalării ce identifică pauzele în pedalatul rotund și momentele de pedalat în șocuri.

Modelul va fi disponibil din septembrie la prețul de 899 USD și e compatibil cu ax standard QR sau thru de 142×12 mm. Caseta de pinioane nu e inclusă.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − five =