Acum citesti
Noul Fezzari Wasatch Peak oferă performanță la un preț accesibil

Toată lumea se înghesuie să prezinte bicicletele scumpe ce pot trece de 10.000 Euro, dar pentru fiecare bicicletă ce costă cât o mașină există mai multe pe piață cu mult mai ieftine. Fezzari și-au bazat afacerea pe această idee, cu atât mai mult acum cu noul Wasatch Peak. Modelul a fost un hardtail ieftin și până acum, însă a primit în noua versiune performanțe mai bune, opțiuni mai multe și un preț de invidiat.

Construită în jurul unui cadru cu totul nou din aluminiu 6061, Wasatch peak oferă geometrie modernă similară cu modelul Signal Peak, incluzând detalii ca un unghi al furcii de 68 de grade, unghiul tijei de șa de 75 de grade și chainstay-uri destul de scurte de 435 mm. Cadrul are însă spațiu suficient pentru anvelope 27.5×2.8, așa că modelul Comp are posibilitatea de a fi echipat atât cu roți de 29 cât și cu 27.5+.

Cablurile sunt rutate intern, existând și rutare pentru tijă dropper. Monoblocul e filetat, butucul spate e Boost 148 mm cu ax thru, prinderile de etrier sunt de tip post mount iar dropout-urile sunt forjate.

Modelul de top Wasatch Peak Elite vine cu roți de 29 și o furcă RockShox Sektor RL de 120 mm. Echiparea include componente destul de bune cum ar fi transmisia SRAM NX Eagle 1×12, frânele SRAM Level, roțile tubeless Stans Arch S1 și anvelopele Maxxis Ardent Race 29×2.2, prețul total fiind de doar 1599 $.

Modelul Comp vine cu roți de 29 sau 27.5+ și are un preț de doar 999 $, cu o transmisie 1×10, furcă SR Suntour XCR 34 pe aer cu cursa de 120 mm, frâne hidraulice și roți cu anvelope tubeless ready, dar cu un pas mai jos decât modelul Elite.

Toate bicicletele sunt deja disponibile și inlcud garanția Fezzari Love it or Return it plus o garanție pe viață la cadru.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

 

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × two =