Acum citesti
Noul Focus Whistler Street 2013: echipat pentru șosea

Dacă în 2012, Whistler Street a fost reprezentat într-o singură versiune de echipare, anul acesta cei de la Focus propun 3 versiuni distincte ale acestei serii: 1.0, 2.0 și 3.0, dedicată celor care pedalează preponderent în mediul urban.

Vârful de gamă este reprezentat de modelul 1.0, care vine dotat cu 27 de viteze. Acesta va avea în componență o furcă Suntour XCT MLO cu o cursă de 100 mm, un angrenaj tot de la Suntour dar din gama XCR și frâne hidraulice Tektro Draco 2. Tija de ghidon va fi reglabilă, astfel încât cei care pedalează mai des prin oraș, să-și poată găsi rapid o poziție comodă, ridcând nivelul ghidonului.

Modelele 2.0 și 3.0, vin cu echipări mai jos poziționate, cu 24 respectiv cu 21 de viteze. Furcile vor fi de asemenea diferite, modelul 2.0 fiind echipat cu un Suntour XCT, iar 3.0 cu o furcă foarte modestă, Suntour M3010 și cu frâne V-Brake.

Indiferent de versiunea pe care o vei alege, Whistler Street va fi echipat standard cu cric, sistem de iluminare și apărători ideale pentru zilele ploioase.

Mai multe detalii pe focus-bikes.com.

via Focus

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − three =