Acum citesti
Noul Franco Balcom Road

O noua cursiera a fost anuntata de catre Franco Bicycles : este vorba de modelul Balcom Road, echipata cu un cadru de carbon dedicat in special curselor de ciclsim de strada. Producatorul o prezinta ca fiind o cursiera foarte durabila, ce beneficiaza de o greutate redusa si care poate sa tina piept oricarei alte cursiere de competitii din lume, indiferent de pret.


Geometria de racing ofera performante bune, indiferent de suprafata de rulare si beneficiaza de o bascula scurta pentru a transfera puterea de la angrenaj catre roata cat mai bine. In acelasi timp ofera si o manevrabilitate excelenta.


Franco Bicycles promite ca pozitia pe bicicleta este una comoda si ca oricine se poate simti bine pe Balcom Road, care arata si functioneaza cat se poate de profesional. Preturile pornesc de la aproximativ 3.000 de $ si in functie de componente si optionale poate ajunge pina la aproximativ 5.300 de $. In echiparea de top sunt incluse roti ZIPP 404, saboti de frana Swisstop, linie de componente de top SRAM Red si tija de ghidon si de sa de la Ritchey realizate din carbon.


Mai multe detalii despre noul produs, cat si o galerie foto cuprinzatoare gasesti pe francobicycles.com.


via | Franco Bicycles


Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 2 =