Acum citesti
Noul Intense M16 în culoarea Palmer

Shaun Palmer, una dintre legendele downhill-ului, a prezentat în cadrul Sea Otter Classic noul Intense M16, cât și echipa de downhill de juniori de care se ocupă în acest sezon.

intense_m16_3

Modelul este al 4lea pe scara evoluției, primul, M1, fiind lansat în 1994 când la conducerea Intense se afla Jeff Steber. 6 ani mai târziu, Shaun Palmer și Sam Hill câștigau competiții importante pe această bicicletă. Au urmat modelele M6 și M9, iar acum, noul M16, o bicicletă cu un cadru atât de solid, încât pare a fi creat pentru eternitate. Nici nu este de mirare, căci greutatea sa este de 5.2 kg.

intense_m16_1

Bicicleta este bineînțeles o evoluție față de versiunea precedentă, rulează pe roți de 27.5 inch și folosește ca de obicei, o suspensie de tip VPP (Virtual Pivot Point). Cursa poate fi ajustată, fie pentru 215mm, fie pentru 241mm. De asemenea, de precizat că unghiul headtube-ului este poziționat la 63.5 grade, în coordonare cu noul format de roată. Pentru o și mai bunp stabilitate, cei de la Intense au optat pentru un ampatament lung, de 1.125 mm.

intense_m16_2

Modelul este disponibil în culorile roșu sau negru, însă special pentru Sea Otter, Intense a prezentat M16-le în culorile care ne amintesc de prima bicicletă a lui Shaun. Procesul de vopsire a durat nu mai puțin de 40 de ore.

intense_m16_4

via Intense

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen + two =