Acum citesti
Noul Lapierre Raid 327 în versiunea 2016

Lapierre este cunoscut în principal pentru bicicletele sale high-end, dar iată, ca orice alt producătorul, francezii au și modele mai accesibile în gamă. Noul Raid 327 va fi oferit în 5 versiuni pentru sezonul în curs, modelul 327 fiind comercializat și în România.

ZOOMRaid-327Bicicleta ce rulează pe roți de 27.5 inch are un aspect care-ți atrage imediat atenția, prin culori puternice, un mix între galben, albastru și gri. Din echipare fac parte o furcă Suntour XCM, cu o cursă de 100mm, cuvete FSA, un sistem de transmisie Shimano, compus din piese Altus (manete de schimbător), Acera (angrenaj, schimbător foi) și Deore (schimbător pinioane), transmisia beneficiind de 3 foi și 9 pinioane. Frânele provin tot de la Shimano, modelul hidraulic de intrare M355.

Interesant este faptul că pentru o geometrie construită în jurul unui set de roți de 27.5 inch, cei de la Lapierre au optat pentru un unghi al headtube-ului și mai degajat, de 69 de grade, când, în mod normal, în acastă situație întâlnim de regulă un unghi amplasat la 70.5 grade. Altfel spus, o bicicletă care este pregătită și pentru a aborda coborâri mai serioase, fără a a-ți lăsa impresia că zbori peste ghidon.

Prețul bicicletei este de 3.350 de lei, iar greutatea, de 14.6 kg. Poate fi achiziționată de la importatorul Lapierre în România, bike-mania.ro.

via Lapierre

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × four =