Acum citesti
Noul Orange 329 pentru Downhill, acum cu roți de 29 de inch

329 este o premieră pentru firma din Halifax, Anglia, deoarece aceasta este prima lor bicicletă cu roți de 29 de inch, pentru Downhill, una care se bazează pe modelul 327 și care și-a dovedit măiestria în multe competiții. Combinația de roți cu un diametru de 29 de inch cât și suspensiile de 203/190mm, ar trebui să facă din 329 arma perfectă pentru trasee foarte dificile, iar așa cum menționează cei de la Orange, a fost construită mai mult pentru competiții decât pentru Bike-park-uri. Chiar și așa, o poți folosi oricum dorești.

Cu siguranță nu va câștigă vreun concurs de frumusețe, însă Orange pune accentul pe eficiență și funcționalitate.

Cadrul va fi construit din aluminiu 6061-T6, în dimensiunile M, L și XL, construcția cu un singur pivot fiind păstrată. Se poate remarca prin construcția masivă a basculei dar și prin soluția pentru prinderea amortizorului, care acum se intersectează cu down-tube-ul triunghiul posterior al cadrului. Organe explică faptul că această suspensie necesită întreținere semnificativ mai mică, iar greutatea totală este redusă prin utilizarea unui singur pivot. De remarcat ampatamentul bicicletei, în dimensiunea XL, acesta fiind de aproape 1.3 metri.

Cadrul poate fi achiziționat separat.

Cadrul lui 329 nu doar că este proiectat în Anglia, dar este construit tot acolo și beneficiază de un an garanție. Este disponibil în nu mai puțin de 8 culori distincte, iar cadrul poate fi achiziționat contra sumei de 2.900 de euro, cu amortizor RockShox Super Deluxe Coil.

Versiunea de bază a lui 329.

Vor exista de asemenea două versiuni de echipare, RS și Factory. Prima va fi oferită pentru 5.200 de euro, pentru această suma proprietarul primind amortizoare RockShox, transmisie Sram GX1 DH, frâne Sram Guide RE, componente Renthal și anvelope de la Schwalbe. Versiunea Factory va avea un preț piperat, de 7.500 de euro însă echiparea va include componente Fox din gama de top, transmisie Sram X01 DH, frâne Shimano Saint și un set de roți construit cu jante Stans Flow și butuci Hope.

via Orange Bikes

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × three =