Acum citesti
Noul Orange Segment: 29er full suspension pentru All-Mountain

După prezentarea modelului Alpine 160, Orange revine cu un nou full suspension, de data aceasta unul dedicat traseelor de All-Mountain, fiind vorba despre un 29er, full-suspension, ce oferă o cursă de 120/110mm. Furca va avea o cursă de 120mm, iar bascula va oferi o cursă de 110mm, ambele suspensii fiind furnizate de Fox.

orange_segment_1

Scopul a fost de a crea o bicicletă rapidă, la fel de distractivă la vale cât și la deal, însă dacă stăm să ne gândit că producătorul a optat pentru un unghi al headtube-ului de 67.5 grade, întâlnit mai degrabă la bicicletele de enduro cu suspensii de 160mm decât la cele cu suspensii de 110mm, atunci putem spune că au arătat mult curaj în această abordare.

orange_segment_2

Bascula fără chainstay este specifică producătorului din Halifax, iar pentru acest model a ales să introducă cablul de frână și conducta frânei hidraulice, prin aceasta. Interesant este faptul că pentru prinderea frânei de spate, Orange a decis ca standardul să fie vechiul IS și nu Post Mount, susținând că astfel este mai ușor de reglat pentru cei nepricepuți.

orange_segment_3

Toate cadrele sunt construite manual din aluminiu de calitate, iar suspensia spate promite eficiență și mai ales durabilitate, dată fiind construcția mai simplă cu un singur pivot principal. Diametru headtube-ului este oversize, măsurând 1.5 inch, iar pentru prinderea roții de spate s-a optat pentru un ax 142x12mm. Prinderea chianguide-ului se face după standardul ISCG03, iar dimensiunile în care este disponibilă sunt M și L (17, respectiv 19 inch).

Vor exista 3 versiuni diferite ale acestei biciclete:

Orange Segment RS, preț 3.900 lire cu transmisie Sram 1×11, furcă Rock Shox Pike și tijă de șa Rock Shox Reverb

orange_segment_5

Orange Segment Pro, preț 3.100 lire cu transmisie Shimano XT, amortizoare Fox și roți Hope.

orange_segment_4

Orange Segment S, preț 2.500 de lire cu transmisie Shimano SLX, amortizoare Rock Shox și frâne Shimano Deore.

orange_segment_6

Cadrul poate fi achiziționat separat pentru 1.500 de lire.

via Orange Bikes

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − two =